S.I.E.M.

Internationale

Mook

VW-Sportmania VAG meeting

Het evenement waar het allemaal mee begon .

De samenkomst van twee bevlogen zielen en wat plannen. Op 6 september 2009 was het zover met een handjevol mensen een eerste VAG meeting georganiseerd. Inmiddels gaan we op naar de 9e editie en is het Maasdorp Mook bijna te klein. Plusminus 3000 bezoekers en 450/500 deelnemers VW-Sportmania staat !

Een pracht van een meeting op een toplocatie a/d Maas. Direct gelegen aan een van de mooiste wandel en fietsroutes van Nederland "Maasduinen"

De meeting vind plaats in de pittoreske haven a/d Maaskade Mook. Elk jaar op 1e Pinksterdag !

Mosselparty a/d Maas

vers op de lijst

Het kersverse evenement op onze lijst is de Mosselparty aan de Maas.

Dit evenement vind zijn grondlegging bij een derde bevlogen ziel,

Mari van Uden van Restaurant de Schans eveneens uit Mook die gezamelijk met ons het plan op pakte om in Mook een Mosselfeest te organiseren. Na ellenlang overleg en voorbereidingen was het zover de try out van Mosselparty a/d Maas, de eerste editie vond plaats op 25 augustus 2013 tijdens de kermis in Mook.

Een pracht van een combinatie kermis en mosselproeven , live muziek eten drinken en een gezellig samen zijn. De volgende editie komt er weer aan..

Kerst in de Gulikstraat

bekend van TV

Kerst in de Gulikstraat is een klasieker Tijs Rutten heeft dit feest een jaar of 15 geleden leven in geblazen. Wat begon als een klein beetje kerstverlichting groeide tot een straat met diversen thema's. December 2009 werd John Kerpentier ook bestuift met het Kerstvirus.

Met de twee bovengenoemde heren was kerst een heel ander begrip in Mook. Nog groter nog mooier door deze inzet bleven de heren niet onopgemerkt

Inmiddels zijn onze evenementen ook bekend in de media zowel TV als de geschreven pers hebben hun bijdrage geleverd. O.a. met uitzendingen bij SBS 6 "Piets Mooiste kerstversiering" ( Piet Paulusma) en de KRO (Fons van der Poel ) "het gevoel van kerst".

Kerst in de Gulikstraat zal in de toekomst in een ander jasje worden gestoken en tevens zal de locatie verplaats worden. Hier hoor U later meer over op onze site en in de verschillende multimedia.

Ondersteuning van andere evenmenten

Niet alleen eigen evenementen staan voorop wij proberen waar mogelijk ook diversen andere evenementen te ondersteunen.

Al is het maar in de vorm van goederen uitlenen of zelf aanpakken maar wij blijven graag betrokken bij goede initiatieven.

Een van de feestjes waar we graag aan bijdragen en tevens het eerste evenement wat ondere de stichting vlag is georganiseerd is bijvoorbeeld het Schaatsen met S.I.E.M.

Een heuze ijsbaan verzorgd door

Jeugd en Jongeren werk Mook.

Alwaar wij er een eigen bijdrage aan geven door een Schaatsfeest er van te maken. Met eten drinken muziek en meer. Inmiddels is de nieuwe variant ook al weer een feit ! Wij hebben het initiatief van Wim Voet Plus Mook ondersteund. En een geweldig feest neer kunnen zetten. 't Moks ijsfestijn met hopelijk een vervolg in het nieuwe jaar

Heeft u een leuk initiatief neem dan eens contact op met Stichting Internationale Evenementen Mook

Al onze evenementen.

Mosselparty a/d Maas